top of page

Привітання від смт Городок Радомишльського району Житомирської області

Любі наші колеги, учні димитровських шкіл!

Щиро вітаємо Вас із Днем Соборності та Свободи України!

Об'єднавча акція 1919 року залишила глибокий слід в історичній пам'яті українського народу. Досвід постійно нагадує - головною, незаперечною, непехідною цінністю для всіх нас є незалежна, соборна держава. Лише за умови політичної й економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України у світі. Головний урок Дня Злуки - це усвідомлення того, що тільки в єдності сила.

У цей день ми особливо повинні задумуватись над істиною: незважаючи на те, де ми народилися чи живемо - на Поліссі чи на Донбасі, Слобожанщині чи Галичині - ми є українцями, нащадками лицарів Київської Русі й запорізьких козаків. Це усвідомлення, а також любов до рідної землі й земляків, насправді, важливіше за будь-які партійні уподобання й політичні розбіжності.

Нехай День Соборності та Свободи України назавжди буде джерелом надії на наше краще майбутнє, і ця надія живиться зі споконвічної героїки визвольних змагань нашого народу.

В єдності - наша сила! То ж слава Україні та її народові! Хай береже нас Господь! Нехай об'єднуються наші душі, примножується достаток у кожному домі, засіває щастя при міцному здоров'ї на многії-многії літа.

Миру Вам і Божої Благодаті!

З повагою педагогічний та учнівський колектив Городоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів.


Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page